Sigma 12-24mm F4.5-5.6 DG HSM II

Du kan fotografere med denne dramatiske vidvinkelzoom og komme hjem med fotos, der tilfredsstiller selv i en professionel sammenhæng.

#Objektiver #Sigma
8.4

Sat på spidsen kan du med dette objektiv fotografere inde i et klædeskab og få det til at ligne en balsal. Og på 12 mm kan man få en dybdeskarphed, der går fra 20 cm til uendelig. Det er ikke testens skarpeste objektiv, men i lyset af den ekstreme billedvinkel er det vigtigt at slå fast, at skarpheden er god nok. Du kan fotografere med denne dramatiske vidvinkelzoom og komme hjem med fotos, der tilfredsstiller selv i en professionel sammenhæng. Interessant nok er mindste blænde rigtig skarp, hvilket giver mulighed for at lege med dybdeskarpheden. Mekanisk er der ikke en finger at sætte på objektivet. Zoomringen kører samme vej som de originale Nikon-objektiver, mens fokusringen kører modsat. Autofokus er hurtig og præcis.

Konklusion

Som allround vidvinkelzoom er Nikons 16-35mm et bedre valg, men som specialobjektiv med en stor billedvinkel har Sigmas 12-24mm perspektiver som intet andet objektiv.

Specifikationer

Mærke
Sigma