Sigma 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM

Skarpheden er rigtig god på F8.0, men det er især kvaliteten på fuld blændeåbning, der imponerer ved at være næsten lige så god.

#Objektiver #Sigma
8.8

Dette objektiv er til kameraer med APS-C-sensor, og de 114 grader betyder, at du kan stå i hjørnet af et lokale og tage et billede, hvor du får alle fire vægge med. Det er nyttigt. Bedre bliver det kun af, at billedkvaliteten er imponerende god. Fortegning og vignettering ligger gennemsnitligt og kan nemt korrigeres i billedbehandlingen. Skarpheden er rigtig god på F8.0, men det er især kvaliteten på fuld blændeåbning, der imponerer ved at være næsten lige så god. Helt nedblændet falder skarpheden, men det kan vi leve med. Autofokus er af den lydløse HSM-type og lige så hurtig og præcis som Canons originalobjektiver. Fokusringen kører samme vej som originalobjektiverne, mens zoomringen kører modsat.

Konklusion

Her er vores valg til APS-C-kameraer. Det er fremragende, prisen er god. Det giver mere vidvinkel end originalen på 10-22 mm og holder en fin skarphed på de vigtigste blænder.

Specifikationer

Mærke
Sigma