Canon PIXMA PRO-100

Printkvaliteten er virkelig professionel med levende farver, herunder nydelige hudtoner, rene gråtoner, fremragende detaljegengivelse og fin nuancering.

#Printere #Canon
8.9

Knap 20 kilo vejer PIXMA PRO-100, og bredden er 68,9 cm. Det er med andre ord en ganske velvoksen printer, og det ville være forkert at påstå, at den er diskret, når den står og troner på skrivebordet. Til gengæld er den yderst robust, hvilket også gælder de to papirbakker samt alle låg og holdere til papiret. Man mærker kort sagt med det samme, at PRO-100 er en printer, der tåler at blive brugt dagligt på professionel basis. Modsat de to dyrere Canon-modeller i PRO-serien benytter PRO-100 otte separate blækpatroner udelukkende med farvestofbaseret blæk. Tre af patronerne er henholdsvis sort, grå og lysegrå, og forklaringen på dette specielle valg får man i samme øjeblik, man udskriver et billede i sort-hvid. Her er billedkvaliteten nemlig fremragende med ekstremt mange gråtoner og en suveræn kontrast, og samtidig er de sort-hvide billeder helt uden farvestik. Også farvebilleder bliver flotte med en naturlig varme og glød samt en god skarphed og detaljegengivelse. Med PRO-100 kan man vælge mellem en række farveprofiler, hvilket gør det nemt at optimere sine udskrifter, alt efter hvilken type papir man har lagt i printeren. Prisen er absolut fair, og det eneste lille minus er arbejdstiden, som ikke matcher konkurrenten Epson Stylus Photo R2000, når der udskrives i A3+.

Konklusion

PRO-100 er robust fra inderst til yderst, og billedkvaliteten er rigtig flot med naturlige farver, en god kontrast og skarphed samt suveræne sort-hvide fotos. Epson R2000 er dog hurtigere.

Specifikationer

Mærke
Canon