Fujifilm X-T30

Det lille systemkamera giver på rigtig mange punkter de samme muligheder som det større Fujifilm X-T3 – bare til en lavere pris.

af Gearguiden #Kamera #Fujifilm
8.9

Det lille systemkamera giver på rigtig mange punkter de samme muligheder som det større Fujifilm X-T3 – bare til en lavere pris. Det hænger sammen med, at kameraerne har samme sensor og processor, og giver sig udslag i en rigtig flot billedkvalitet med meget fine farver og en flot skarphed. Kameraet har desuden godt styr på støj, der først generer på ISO 25.600, hvilket er ret imponerende i denne klasse. Også autofokus brillerer med 425 fokuspunkter, høj hastighed og god præcision, uanset om der er tale om motiver i bevægelse eller fx portrætter, hvor den gode øjeregistrering er velfungerende. Video skydes i flot 4K-kvalitet. Der er både mekanisk og elektronisk lukker. Med sidstnævnte kan man skyde på 1/32.000 sekund. Der er ikke billedstabilisering i kameraet, så man får kun stabilisering via de objektiver, som har det. I modsætning til X-T3 er X-T30 ikke vejrforseglet. Søgeren er også mindre, men i praksis er den virkelig fin med et klart billede.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Meget sikker autofokus til de fleste motivtyper. Billedkvaliteten er blandt klassens bedste. Kameraet er ikke vejrforseglet. Ingen stabilisering i huset.

Specifikationer

Mærke
Fujifilm
Mio. pixels
26
Brændviddeforl./optisk zoom
1.5
LCD-skærm
3
Billeder/sekund
20
Max. ISO
51200