GoPro Fusion

Nemt at betjene, når det er taget i brug, fin billedkvalitet og nyttig selfiestang. GoPros menusystem er en anelse primitivt ­sammenlignet med Garmins.

#Kamera #GoPro
8.5

GoPro Fusion er et 360-graders-kamera udstyret med et fiskeøjeobjektiv på hver side af kameraet. Billeder fra de to objektiver sættes automatisk sammen til stillbilleder eller video, der viser alt, hvad der er omkring kameraet. Kameraet styres fra GoPro-appen på en smartphone via Bluetooth. Ud over at man skal være god til engelsk, kræver det kendskab til Bluetooth at få det hele til at køre. Det tager derfor knap en halv time at gøre GoPro Fusion klar til optagelse. Derefter kan man glæde sig over billeder og video, som man kan navigere sig 360 grader rundt i, enten på telefonen eller når man ­uploader optagelserne til fx YouTube. Billedkvaliteten er glimrende for et kamera i denne klasse. Man kan ikke holde et 360-graders-kamera under optagelsen, da ens hånd og arm så bliver enorm på billedet, men der medfølger en god selfiestang, der også kan klappes ud som et op til 54 cm højt stativ. GoPro Fusion er et seriøst og ikke helt billigt kamera. Hvis du bare vil prøve at lege med 360-graders-teknologien, er der gode og velfungerende kameraer på markedet til under den halve pris. GoPro Fusion er dog godt og naturligvis kompatibelt med alle GoPro-mounts. Det kræver to ens micro-SD kort for at virke.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

GoPro Fusion er dog godt og naturligvis kompatibelt med alle GoPro-mounts. Det kræver to ens micro-SD kort for at virke.

Specifikationer

Mærke
GoPro