GoPro HERO4 Session

Farvel til undervandshus

af Gearguiden #Kamera #GoPro
8.1

Man har altid været afhængig af et vandtæt hus, når man ville montere sit GoPro, fordi stativer kun kunne sættes fast på huset. Når man optog video, fik man derfor en dunkel lyd. Det nye GoPro Session er vandtæt og har med sin kubeform et nyt ophæng, der lader lyd passere gennem de to mikrofoner. Det er en klar forbedring. Det er kun under vand, at man nu får ulden lyd. Kameraet har to knapper, en stor på toppen, der optager video eller timelapse og en lille, der parrer den med en smartphone. Det er nødvendigt, da man styrer kameraet fra en app. Fotos har det særegne fiskeøjeformat med meget fortegning, hvor man kan vælge mellem to brændvidder. Farverne er neutrale bortset fra røde nuancer, der har en kraftig mætning. Detaljegraden er ikke så fantastisk med sine kun 8,0 mio. pixels. Billederne er uldne i kontrastfyldte overgange, og ensfarvede flader har billedstøj, selv på fotos taget i solskin, når man ser dem i 100 procent.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Brugervenligheden er skudt i vejret, da man ikke er afhængigt af et undervandshus for at kunne bruge stativ. Det gør samtidigt betjeningen lettere.

Man er afhængig af en smartphone for at kunne tage fotos, og det kvadratiske format gør, at man let får vendt kameraet på hovedet eller på siden.

Specifikationer

Mærke
GoPro
Mio. pixels
8
Billeder/sekund
60