GoPro HERO4 Silver

For første gang er der kommet skærm på det legendariske action kamera fra GoPro. Kvaliteten på billederne imponerer ikke, men det er der derimod andre ting, der gør.

af Gearguiden #Kamera #GoPro
8.4

Lad det være sagt med det samme. Billedkvaliteten fra GoPro får os ikke til at falde bagover. Farver og eksponering på fotos er godt nok udmærket og kan fintunes, men de fleste nyere mobiltelefoner giver HERO4 Silver stryg på detaljegengivelsen, selv om opløsningen er på 12,0 mio. pixels. Videooptagelserne er fine for så lille et kamera. Man kan optage i op til 4K, som dog kun er med 15 billeder i sekundet, så det bliver lidt hakkende, men der er godt med detaljer. Full HD kan skydes med 60 billeder i sekundet, der giver jævne bevægelser.
Det rigtigt lækre ved det lille actionkamera er de unikke og sjove muligheder, det giver. Den ekstreme vidvinkel fanger næsten alt foran kameraet, det leveres med et vandtæt hus, der tager det med ned til 40 meters dybde, og man kan skyde 30 fotos på et sekund. Skærmen er kun på 1,7 tommer, men fylder stort set hele bagsiden af kameraet og letter komponeringen. Da den er berøringsfølsom, er det nemt at indstille, selv om menuen er lidt rodet.

> Alt om GoPro kameraer her

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Den lille skærm gør det nemt at betjene action kameraet og komponere optagelserne. Detaljegengivelsen på fotos imponerer ikke, mens videokvaliteten er fin, men først og fremmest er GoPro HERO4 Silver sjovt at bruge, og man får optagelser, der ikke er mulige med spejlrefleks.

Specifikationer

Mærke
GoPro