GoPro MAX

GoPro MAX forener glæderne ved et traditionelt actionkamera og optagelser i 360 grader. MAX har desuden stemmestyring og kan klare sig under vand på fem meters dybde.

af Gearguiden #Kamera #GoPro
9.1

Amerikanske GoPro er klar med en afløser for det klodsede 360-graders-kamera Fusion. Selv om det leverede flotte 360-graders optagelser, var der flere irritationsmomenter ved forgængeren. Disse unoder har GoPro rettet op på med det robuste og mindre MAX. Nu er der blandt andet en fin skærm på den ene side, som viser et tydeligt og klart billede.

MAX kan også bruges som et almindeligt actionkamera, hvis du kun anvender det ene af kameraets to objektiver. Her leverer det video i Full HD og fotos på 5,5 mio.pixels, hvilket ikke er imponerende. Det er da heller ikke her, kameraets primære styrke ligger. Den ser man, når man bruger begge objektiver til optagelser i 360 grader. De bliver flotte med usynlige samlinger og fine detaljer. Den indbyggede billedstabilisering, HyperSmooth, sørger for, at optagelserne bliver helt rolige. Det var fx tydeligt at se, når vi cyklede på et ujævnt underlag.

GoPros app er endelig blevet tidsvarende, så du på telefonen kan ændre vinkel i optagelserne, efter at de er optaget. Appen er nem at bruge, og alle kameraindstillinger kan også klares her. Det er praktisk, hvis du fx har monteret kameraet på din styrthjelm. Vi vil dog anbefale at medbringe en powerbank, hvis du vil redigere på farten eller bruge appen meget. Den dræner nemlig hurtigt din mobiltelefon.

MAX har også stemmestyring og kan klare sig under vand på fem meters dybde, så du kan skyde under vand. Det kan konkurrenterne ikke. Vil du både have et kamera til action og 360-graders optagelser, er MAX det rigtige valg. Går du kun efter 360 grader, vil vi gå efter Insta360 ONE X på grund af den lavere pris.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Optagelser i 360 grader bliver flotte med usynlige samlinger og fine detaljer. Den indbyggede billedstabilisering sørger for, at optagelserne bliver helt rolige, og den opdaterede app øger de kreative muligheder. Ganske enkelt topklasse.

Specifikationer

Mærke
GoPro
Mio. pixels
16,6
Brændviddeforl./optisk zoom
-
LCD-skærm
2,0
Billeder/sekund
30
Max. ISO
3200