Huawei P30 Pro 256 GB

Du kan trække Månen ned foran øjnene med P30 Pro, påstår Huawei.

af Gearguiden #Kamera #Huawei
8.8

Du kan trække Månen ned foran øjnene med P30 Pro, påstår Huawei. Med digital zoom kan man nemlig komme ud på 50x, men her skal du forvente en meget sløret måne, da det er umuligt at holde kameraet i ro, og den ellers ekstremt hurtige autofokus bliver sløv. Alligevel er den nye topmodel kongen af tele blandt mobiler. Som noget unikt har et af de tre kameraer på bagsiden 5x optisk zoom svarende til 135 mm, og det giver skarpe resultater.

Hovedkameraet har 39,7 mio. pixels, men står som standard til 10,0, da man ellers ikke kan zoome. Kontrast og farver vil tiltale mange. Vi oplevede dog et par gange, at mørke grønlige toner blev grå, hvilket måske skyldes, at sensoren registrerer gul i stedet for grøn for at fange mere lys. Op til og med ISO 3200 klares støj fint. Man kan optage i raw, men filerne kræver meget arbejde, da farverne er helt skæve. Det sidste kamera er en meget anvendelig ultravidvinkel svarende til 16 mm. Man kan også lave gode makro- og natteoptagelser og flotte fotos med sløret baggrund. P30 har en god brugerflade og en lækker skærm.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Lyd Skærmen fungerer som fingeraftrykslæser og som højttaler. Frontkamera Man kan tage selfies på 32 mio. pixels med P30.

Specifikationer

Mærke
Huawei