Nikon COOLPIX B600

Til gengæld er det et perfekt valg, hvis du vil have et lille og let kamera, der kan give brugbare billeder ved et tryk på en knap.

af Gearguiden #Kamera #Nikon
7.8

Noget af det bedste ved det lille B600, der har hele 60x zoom – svarende til 24-1440 mm – er den ­optiske billedstabilisering. Den korrigerer tre trin, hvilket vil sige, at vi uden problemer kunne få skarpe skud håndholdt på fuld tele ved 1/250 sekund. Det er ret flot. Autofokussen reagerer hurtigt og præcist. Under gode lysforhold leverer B600 fin skarphed med detaljer i hele zoomområdet, hvor hjørnerne dog ikke er så skarpe som midten. Støj er allerede synlig ved ISO 800.
Det mest ærgerlige er dog, at der ikke er mulighed for manuel indstilling eller programmer som blænde- og lukkertidsprioritet. Du kan kun ændre ISO, hvidbalance, lysmåling og fokusmetode, du kan ikke skyde i raw, og video optages kun i HD-­kvalitet. Vi savner virkelig mulighed for at kunne styre kameraet, så det ikke føles, som om kameraet styrer os, og B600 henvender sig tydeligvis ikke til entusiaster. Til gengæld er det et perfekt valg, hvis du vil have et lille og let kamera, der kan give brugbare billeder ved et tryk på en knap.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Til gengæld er det et perfekt valg, hvis du vil have et lille og let kamera, der kan give brugbare billeder ved et tryk på en knap.

Specifikationer

Mærke
Nikon
Mio. pixels
15,9
Brændviddeforl./optisk zoom
60
LCD-skærm
3
Billeder/sekund
10
Max. ISO
6400