Nokia 9 PureView 128 GB

Nokias nydelige flagskib byder på hele fem kameraer, og det er ikke det eneste unikke ved telefonen.

af Gearguiden #Kamera #Nokia
8.3

Nokias nydelige flagskib byder på hele fem kameraer, og det er ikke det eneste unikke ved telefonen. Hvor konkurrenterne tilbyder objektiver med forskellige brændvidder, har de fem ­kameraer med ZEISS-optik i Nokia 9 PureView alle en brændvidde på 28 mm, en blænde på F1.8 og en opløsning på 12,0 mio. pixels. To af dem skyder i farver, mens de tre andre optager i sort-hvid. Tricket er, at alle kameraerne skyder samtidig for at levere et ultradetaljeret foto. De kan endda tage op til fire billeder hver, som ved hjælp af kunstig intelligens sammensættes.

Resultatet er faktisk ret imponerende – for det meste. Skarpheden er virkelig flot i billedmidten, men hjørnerne fremstår let slørede uanset indstilling. Derudover er det langsommeligt at skifte kameraindstilling fra fx ­Video til Billede, hvor man ofte må vente i tre sekunder, før den nye indstilling er aktiv. Skyder man i raw, tager det typisk fire sekunder, før billedet er færdigt og kan ses på ­skærmen. Man skal derfor være tålmodig anlagt for at få glæde af Nokia 9 PureView.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Skyder man i raw, tager det typisk fire sekunder, før billedet er færdigt og kan ses på ­skærmen. Man skal derfor være tålmodig anlagt for at få glæde af Nokia 9 PureView.

Specifikationer

Mærke
Nokia
Mio. pixels
12MP + 12MP + 12MP + 12MP + 12MP
LCD-skærm
5.99