Polaroid Originals OneStep 2 VF Stranger Things

Kameraet er en opdatering af en Polaroid-klassiker fra 1977, men nu i farverne fra tv-serien “Stranger Things” og med et design, der er vendt på hovedet ligesom seriens parallelunivers.

af Gearguiden #Kamera #Polaroid Originals
8.8

Kameraet er en opdatering af en Polaroid-klassiker fra 1977, men nu i farverne fra tv-serien “Stranger Things” og med et design, der er vendt på hovedet ligesom seriens parallelunivers. Ellers er der, ud over usb-opladning og en selvudløser, ikke kommet en masse nye, fancy tilføjelser. Og det er faktisk ret befriende. Det gør nemlig, at man griber det an som et klassisk analogt Polaroid-kamera og får det, man forventer: Herlige øjebliksbilleder, hvor ventetiden er lige så sjov som selve resultatet. Billedkvaliteten er som forventet fra et Polaroid-kamera. Motiverne kræver en del lys, selv om kameraets blitz hjælper. Men pointen er, at det her ikke handler om skarpe detaljer, men om at have det sjovt.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Billedkvaliteten er som forventet fra et Polaroid-kamera. Motiverne kræver en del lys, selv om kameraets blitz hjælper. Men pointen er, at det her ikke handler om skarpe detaljer, men om at have det sjovt.

Specifikationer

Mærke
Polaroid Originals