Ricoh WG-M1

Ricoh er ude med et sejt udseende action kamera til både foto og HD-video. I funktionalitet ligger det tæt op ad den levende legende GoPro, og trods den indbyggede skærm koster WG-M1 kun det halve.

af Gearguiden #Kamera #Ricoh
8.7

WG-M1 ligner ikke noget, du har set før. På fronten sidder et fiskeøjeobjektiv uden zoom svarende til 17 mm, og oven på kameraet er en farveskærm, der gør det nemt at komponere billedet og tjekke de færdige optagelser. Kameraet er vandtæt ned til ti meters dybde, fungerer i ti graders frost og klarer at blive tabt fra to meters højde. Man veksler nemt mellem at optage Full HD-video med lyd eller fotos på 14,0 mio. pixels. Der er et kraftigt beslag til at fastgøre en håndrem, ligesom man kan montere kameraet på en cykelhjelm ved hjælp af ekstraudstyret WG Helmet Strap Mount. Kameraet har wi-fi og kan fjernstyres via en smartphone.

Fotokvaliteten bliver imponerende god til prisen med sikker farvegengivelse og fine detaljer. Objektivet med en lysstyrke på F2.8 er meget skarpt i midten og rimeligt i kanterne. Det klarer sig godt mod GoPro og billigere kompaktkameraer, men den vilde vidvinkel gør, at billedkanten sløres noget. Også video bliver god, dog kommer der let vindstøj.

> Alt om GoPro kameraer her

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Ricoh WG-M1 er et rigtig sjovt action kamera, der vil give dig anderledes billeder både over og under vandet samt i sne og sand. Man får ekstrem vidvinkel samt god billedkvalitet, og skærmen gør det nemt at styre kameraet. Til prisen er der tale om et rigtig godt køb.

Specifikationer

Mærke
Ricoh