SONY Alpha7 III

Mens konkurrenterne ikke engang har været på markedet i et år, har Sony seks års erfaring i denne klasse.

af Gearguiden #Kamera #Sony
9.0

Mens konkurrenterne ikke engang har været på markedet i et år, har Sony seks års erfaring i denne klasse. Det betyder, at man med Alpha7 III, der kom sidste år, får et opdateret kamera med nogle af Sonys bedste erfaringer samlet til en fantastisk pris. Billedkvaliteten er overbevisende med virkelig fine detaljer. Farvegengivelsen i jpeg-filerne er selv i neutral indstilling ret kraftig, men det kan dæmpes i indstillingerne. Eksponeringen skal nogle gange hjælpes på vej ved kontrastfyldte motiver. Autofokus har 693 punkter og er både hurtig og sikker.

Den automatiske øjeregistrering er klassens bedste og en fantastisk hjælp ved portrætter. Ergonomien er fin, men ikke optimal. Vi sætter dog pris på det lille joystick ved siden af skærmen, der gør det nemt at flytte fokuspunkt. Skærmen har med kun 921.000 punkter klassens laveste opløsning. Det er lidt generende, når der skal tjekkes detaljer. Søgeren er stor og leverer et klart billede trods en opløsning på kun 2.359.296 punkter.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Dejligt kompakt og har imponerende detaljegengivelse. Man får rigtig meget kamera for pengene her. Skærm og søger har lidt lav opløsning. Batteriet lades kun i kameraet.

Specifikationer

Mærke
Sony
Mio. pixels
24
Brændviddeforl./optisk zoom
1
LCD-skærm
3
Billeder/sekund
10
Max. ISO
204.800