test_2_sonyA7RII_01

Sony Alpha7R II

Billedkvaliteten er tæt på mellemformat. Autofokus er besværlig at indstille.

af Gearguiden #Kamera #Sony
9.1

Vi testede kameraet med Sonys nye 24-70mm F2.8 GM-objektiv. Med det leverede Alpha7R II den bedste detaljegengivelse, vi nogensinde har set fra et full-frame-kamera. Det overhaler ganske enkelt kameraer som Canon EOS 5D Mark IV og Nikon D850 i hele ISO-området. Det dynamiske omfang er fornemt, og selv om de fleste nok vil skyde raw, kan jpeg-filer også trimmes til perfektion i kameraet, og det er en god idé, da jpeg-filerne ikke er født med så flot farvemætning og skarphed som klassens bedste.

Er billedkvalitet altafgørende, så er det dette kamera, du skal have. Men Alpha7R II har svagheder. Først og fremmest er det besværligt skifte fokusområde, placere fokuspunkter og skifte mellem enkel og kontinuerlig autofokus. Det har Sony fået styr på i Alpha9. Den elektroniske søger er stor og god, mens batteriholdbarheden ligger under 290 optagelser. 5,0 billeder i sekundet er lige i underkanten i denne klasse.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Alpha7R II har et forhold mellem pris og detaljegengivelse, som ingen her og nu kommer i nærheden af. Vi har store forventninger til Alpha7R III.

Specifikationer

Mærke
Sony
Mio. pixels
42
Brændviddeforl./optisk zoom
1
LCD-skærm
3
Billeder/sekund
5
Max. ISO
102400