Sony Alpha7R III

Med det blotte øje ligner Sonys højopløste topmodel den mindre Alpha7 III på en prik.

af Gearguiden #Kamera #Sony
9.2

Med det blotte øje ligner Sonys højopløste topmodel den mindre Alpha7 III på en prik. Alpha7R III er dog et topprofessionelt kamera med en helt fantastisk detaljegengivelse, og sensoren præsterer godt under alle lysforhold. Selv højeste ISO på 102.400 er anvendelig. Farvegengivelsen er mere naturlig end hos Alpha7 III, og eksponeringen er meget sikker. Kameraet er kompakt, og ergonomien er fin, men ikke så godt som hos Nikon. Skærmen på 3,0 tommer måtte gerne være en anelse større. Søgeren er med sine 3.686.400 punkter stor og skarp.

Den indbyggede billedstabilisering er meget effektiv, og den avancerede autofokus med 425 fokuspunkter er hurtig og sikker. Det gælder også den automatiske øjeregistrering ved portrætter. Flere billeder kan sættes sammen til en endnu højere opløsning i kameraet, men vi har nu ikke brug for mere end 42,2 mio. pixels. Serieoptagelser på 10,0 billeder i sekundet er imponerende med så høj en opløsning.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Stærk, sikker og velfungerende autofokus. Klassens bedste billedkvalitet, og prisen er skarp. Ikke raw-konvertering i kamera. Lille skærm. Ergonomien kunne være bedre.

Specifikationer

Mærke
Sony
Mio. pixels
42,2
Brændviddeforl./optisk zoom
1
LCD-skærm
3,2
Billeder/sekund
10
Max. ISO
102.400