Canon EF 200-400mm F4.0L IS USM EXT. 1.4X

Den længe ventede supertele med indbygget konverter har endelig ramt det danske marked. Man kan erhverve objektivet for samme pris som en ny bil.

af Gearguiden #Objektiver #Canon
9.2

Supertelen markerer en helt ny æra inden for sports- og naturfotografi. Kodeordet er fleksibilitet og lav vægt, når vi sammenligner med, hvad fotografer før har tumlet rundt med.
Det mest opsigtsvækkende ved den nye tele er uden tvivl den indbyggede telekonverter, som med et enkelt vip på en knap ændrer brændviddeområdet til 280-560 mm. Fordelene ved den indbyggede konverter er mange og alene det faktum, at man ikke skal skille kamera og objektiv fra hinanden for at montere telekonverteren, sparer fotografen en masse tid og bøvl, samtidig med at risikoen for støv på både sensor og i objektivet reduceres kraftigt. Billedkvaliteten er simpelt hen forrygende, og med konverteren slået til matcher skarpheden i objektivet næsten de helt tunge drenge som teler på 500 og 600 mm. Kombinationen med zoom giver fotografen stor fleksibilitet med dette objektiv. Designet er lækkert og betjeningen som en drøm. Autofokus er både hurtig og præcis. Prisen er svimlende høj, men fair.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Her er klassens mest fleksible supertele, og vi er ikke i tvivl om, at det bliver populært blandt professionelle fotografer. Prisen er rasende høj, men kvaliteten eksemplarisk og designet banebrydende. Det er et plus at kunne zoome med indbygget telekonverter.

Specifikationer

Mærke
Canon