Canon EF 35 mm F2.0 IS USM

Objektivet fra Canon er kompakt, lysstærkt og af god kvalitet. Da det er mærkbart mindre end storebror, er det mere diskret og behageligt at arbejde med til eksempelvis reportagefoto.

#Objektiver #Canon
9.0

Canons 35mm F2.0 er kun en enkelt blænde langsommere end topmodellen, der byder på blænde F1.4, og da det samtidig har indbygget billedstabilisering, der kan redde omkring tre eksponeringstrin, vil det i mange tilfælde klare sig bedre i svagt lys end den over dobbelt så dyre storebror. Selv om det er langt billigere, spiller det fint op med de dyrere topmodeller allerede fra F2.0, og omkring F5.6 er det en anelse bedre. Man må leve med kraftigere vignettering, men det centrale her er, at du kan altså købe det prismæssigt fornuftige objektiv og alligevel få en professionel billedkvalitet og have et mærkbart mindre og lettere objektiv, der dog ser ud af noget med sin store frontlinse. Modlysblænde er desværre tilbehør.

Konklusion

Objektivet er kompakt, lysstærkt og af god kvalitet. Da det er mærkbart mindre end storebror, er det mere diskret og behageligt at arbejde med til eksempelvis reportagefoto.

Specifikationer

Mærke
Canon