Canon EF 70-200mm F2.8L IS III USM

Professionel topklasse med rigtig flot skarphed fra blænde F2.8 og ingen fortegning. Der medfølger en stativfod og en fin taske. Større, tungere og dyrere end det også skarpe EF 70-200mm F4.0L II. Billedstabiliseringen er ikke blevet mere avanceret.

#Objektiver #Canon
8.9

I 2010 kom Canon med EF 70-200mm F2.8L IS II, og det var fremragende.  Nu er Canon klar med III’eren, der er et facelift snarere end en ny konstruktion. Optisk og mekanisk er de to ens. Der er tre små forskelle. Belægningen af linserne er forbedret med fx fluorit på front- og baglinser, som gør dem nemmere at holde rene. Kosmetisk er objektivet bragt på linje med de nyeste Canon-objektiver, der er lidt hvidere og har en lidt anderledes inskription. Skarpheden er fremragende over hele billedfladen allerede fra fuld blænde. Der er ingen fortegning. På de midterste brændvidder skal der blændes to trin ned for at fjerne lidt vignettering. I praksis er billedkvaliteten dog uovertruffen. Zoomen er kompatibel med Canons to telekonvertere, og tabet af billedkvalitet er minimalt, hvis du bruger dem i den nyeste version III.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Zoomen er kompatibel med Canons to telekonvertere, og tabet af billedkvalitet er minimalt, hvis du bruger dem i den nyeste version III.

Specifikationer

Mærke
Canon