FUJINON XF200mmF2.0 R LM OIS WR

Helt fantastisk objektiv, der er en drøm for natur- og koncertfotografer. Billedkvaliteten er fremragende. Vægt og pris er konkurrencedygtig. Prisen er selvfølgelig høj, men den er lavere end konkurrenterne fra Canon og Nikon, der heller ikke leverer en telekonverter med i købet.

af Gearguiden #Objektiver #Fujifilm
9.1

Fujifilm er berømte for deres fantastiske udvalg af objektiver med fast brændvidde. Den slags byder som regel på bedre billedkvalitet end optikker med zoom, men hidtil har 90 mm været længste brændvidde. Det er der i imponerende grad lavet om på nu.
Objektivet her er udført i en ekstremt eksklusiv perlehvid finish, og knapper samt fokus- og blændering giver perfekt følelse af kontrol.
Inde i telen finder man hele 19 linseelementer, og selv om det er mere end hos Canon og Nikons tilsvarende objektiver, er vægten op til 665 gram lettere – og prisen op til 5000 kroner lavere.
Det er bestemt ikke billedkvaliteten, der er sparet på. Man får helt suveræne optagelser med en udsøgt skarphed og en silkeblød baggrundssløring samt lynhurtig fokus.
Det lykkedes os at tage knivskarpe billeder håndholdt på 1/12 sekund med den indbyggede stabilisering. Der er fokusknapper på siden og mulighed for at gemme et fokuspunkt. God telekonverter på 1,4x medfølger.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

God telekonverter på 1,4x medfølger.

Specifikationer

Mærke
Fujifilm