Olloclip Mobile Photography Box Set for iPhone X

God supervidvinkel, og objektiverne er nemme at placere præcist over telefonens objektiver. Sættet kan dække for iPhone X’ lys- og ansigtssensorer, og dækslerne er besværlige at tage af.

af Gearguiden #Objektiver #Olloclip
7.9

Amerikanske Olloclip laver objektivforsatser til iPhones og har udviklet dette sæt til iPhone X. Det består af en klips og tre objektiver. Klipsen gør det muligt at have fx en supervidvinkel på det bagudvendte kamera og et fiskeøjeobjektiv på frontkameraet på én gang, og den sørger for, at objektivforsatserne sidder perfekt centreret over objektiverne på iPhone X. Objektivet på fronten dækker dog både for ansigtsgenkendelsen, så iPhone X bliver besværlig at låse op, og for lyssensoren, der tilpasser skærmens lysstyrke. Telefonen tror dermed, at man er et mørkt sted, og skruer helt ned for skærmens lysstyrke, hvilket er meget upraktisk.
Ud over vidvinkel og fiskeøje medfølger et makroobjektiv. Vi brugte især vidvinklen, der har fin skarphed i midten, mens hjørnerne bliver slørede, og der er kraftig tøndefortegning. Begge dele er normalt for billigere mobilobjektiver som disse. Fiskeøjeobjektivet er ikke nær så skarpt, men sjovt. Makroen forstørrer 15 gange, så dybdeskarpheden er ekstremt lav, og det er derfor svært at holde telefonen i den rigtige afstand.
Sættet kunne have været mere gennemtænkt. Vi kunne også ønske, at objektivdækslerne var nemmere at tage af.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Sættet kunne have været mere gennemtænkt.

Specifikationer

Mærke
Olloclip