Panasonic Lumix S PRO 24-70mm F2.8

Et objektiv på 24-70mm F2.8 hører til det helt klassiske tilbehør i et full-frame-system, og objektivet her er Panasonics bud til deres nye spejlløse full-frame-kameraer.

af Gearguiden #Objektiver #Panasonic
9.0

Et objektiv på 24-70mm F2.8 hører til det helt klassiske tilbehør i et full-frame-system, og objektivet her er Panasonics bud til deres nye spejlløse full-frame-kameraer. Det er stort og tungt, men spiller godt sammen med de ligeledes store kameraer i S1-serien. Ikke overraskende er billedkvaliteten fremragende. Allerede fra fuld blændeåbning på F2.8 er skarpheden i topklasse fra hjørne til hjørne, og du får i praksis ikke højere skarphed ved at vælge en mindre blændeåbning.

Du kan med andre ord roligt prioritere lav ISO og korte lukkertider for at optimere billedkvaliteten eller udnytte den snævre dybdeskarphed, som en blænde på F2.8 giver dig. Mekanisk er objektivet i topklasse. Dog er det uforståeligt, at der ikke er lås på blænderingen, så du ikke ved et uheld kan komme til at skubbe den væk fra A-indstillingen, hvor kameraet indstiller blænden. Alt i alt er det en alsidig og effektiv normalzoom med et meget højt kvalitetsniverau til Panasonics S-kameraer.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Alt i alt er det en alsidig og effektiv normalzoom med et meget højt kvalitetsniverau til Panasonics S-kameraer.

Specifikationer

Mærke
Panasonic