Samyang AF 85mm F1.4 FE

Leder du efter et portrætobjektiv, der kan gå ned til F1.4, men vil du kun ­betale for F1.8, så er dette fra Samyang din ­redning.

#Objektiver #Samyang
8.8

Leder du efter et portrætobjektiv, der kan gå ned til F1.4, men vil du kun ­betale for F1.8, så er dette fra Samyang din ­redning. Det koster kun lidt mere end Sonys eget 85mm F1.8 og er væsentligt billigere end Sigmas og Sonys F1.4-modeller.

Mellem F2.8 og F8.0 bliver billederne knivskarpe. På øvrige blænder er der let nedsat skarphed i hjørnerne samt svag, men ofte synlig vignettering på F1.4. Det er lidt ærgerligt. Selv på fuld blænde er skarpheden dog fornem i midten, hvor man oftest vil placere ansigtet. ­Mekanisk er objektivet lækkert, og det balancerer fint på Sony Alpha7 og Alpha9. Autofokus er o.k., men marginalt langsommere end Sonys ­tilsvarende modeller. Det er en ulempe, når man fotograferer, men det ­klæder videooptagelserne.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Autofokus er o.k., men marginalt langsommere end Sonys ­tilsvarende modeller. Det er en ulempe, når man fotograferer, men det ­klæder videooptagelserne.

Specifikationer

Mærke
Samyang