Samyang XP 10mm F3.5

Det ligner et fiskeøje, men Samyangs nye 10 mm er en ægte ultravidvinkel og tilmed den vildeste, du kan få til et Canon spejlrefleks med full-frame.

af Gearguiden #Objektiver #Samyang
9.0

Det ligner et fiskeøje, men Samyangs nye 10 mm er en ægte ultravidvinkel og tilmed den vildeste, du kan få til et Canon spejlrefleks med full-frame. Objektivet er skarpt på alle blændetrin, men har lidt vignettering indtil blænde F8.0, hvor det sidste er væk. Det er en anelse bedre end Canons EF 11-24mm på 11mm-indstillingen. Vidvinklen giver billedet lidt buede kanter, og i modlys ses indre reflekser. Begge dele generer ikke og rettes nemt i billedbehandling. Modsat Samyangs første objektiver har XP 10mm indbygget processor, så kameraets eksponeringsautomatik virker. Der er ingen autofokus, men der skal også kun fokuseres, når motivet er mindre end én meter væk på grund af brændviddens ekstreme dybdeskarphed.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Der er ingen autofokus, men der skal også kun fokuseres, når motivet er mindre end én meter væk på grund af brændviddens ekstreme dybdeskarphed.

Specifikationer

Mærke
Samyang