Sigma 45mm F2.8 DG DN | Contemporary

Den kompakte standardoptik til systemkameraer fra Sony, Leica og Panasonic med full-frame-sensor, er en robust lille sag på kun 215 gram.

af Poul Siersbæk #Objektiver #Sigma
8.9

Den kompakte standardoptik til systemkameraer fra Sony, Leica og Panasonic med full-frame-sensorer, er en robust sag på kun 215 gram. Der er en blændering, som kører tilpas stramt og med tydelige klik. Ved indstillingen A, styres blænden på kameraet i stedet. Vi testede på Sony A7 III, hvor objektivet balancerer perfekt, og autofokussen er hurtig og præcis – også med øjeregistrering. Med F2.8 er objektivet knapt så lysstærkt som mange normalobjektiver på 50 mm. Til gengæld leverer det en overbevisende bokeh på fuld blænde med en  blød baggrundssløring. Skarpheden fra billedmidte til kant er flot selv på fuld blænde og op til F11, og der ses kun svag vignettering og fortegning. Et godt valg til fx gadefotos og portrætter.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Skarpheden fra billedmidte til kant er flot selv på fuld blænde og op til F11, og der ses kun svag vignettering og fortegning. Et godt valg til fx gadefotos og portrætter.

Specifikationer

Mærke
Sigma