Sony E 16-55mm F2.8 G

Dette lysstærke allroundobjektiv er dedikeret Sonys systemkameraer med APS-C-sensor, og optikken hører absolut til på øverste hylde.

af Gearguiden #Objektiver #Sony
9.1

Dette lysstærke standardobjektiv er dedikeret Sonys systemkameraer med APS-C-sensor, hvor zoomområdet svarer til 24-82,5 mm. Det minder på mange måder om Fujifilms tilsvarende optik. Objektivet er fx grundigt vejrforseglet og af høj optisk klasse. Desværre er der ikke billedstabilisering. Et kamera som A6600 med indbygget stabilisering er derfor at foretrække frem for fx et A6400. Når det gælder finish og billedkvalitet, er vi på øverste hylde. Optikken leverer flot skarphed med fine detaljer i hele fladen fra fuld blænde til F16. Der ses ganske svag vignettering på F2.8, som er væk på F4.0. Fortegning og kromatisk aberration er der ikke noget af. Objektivet er en tiltrængt mulighed for at opgradere fra det skrabede kitobjektiv på 16-50 mm til en optik, der harmonerer med A-kameraernes fine detaljegrad.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Objektivet er en tiltrængt mulighed for at opgradere fra det skrabede kitobjektiv til en optik, der harmonerer med A-kameraernes fine detaljegrad.

Specifikationer

Mærke
Sony