Sony E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS

Dyrefotografer, der benytter Sonys systemkameraer med APS-C-sensor, kan endelig skyde på de lange brændvidder med en dedikeret og kompakt zoomoptik.

af Gearguiden #Objektiver #Sony
8.9

Dyrefotografer, der benytter Sonys systemkameraer med APS-C-sensorer, kan endelig skyde på de lange brændvidder med en dedikeret og kompakt zoomoptik i den lækre G-serie. Objektivet er vejrforseglet, og alle mekaniske dele kører stramt og præcist. Da det har billedstabilisering, er det en ekstra fordel for kameraer uden stabilisering, fx A6400.

Billedkvaliteten er virkelig fin med flot skarphed fra billedmidte til hjørner i hele zoomområdet op til F16. Der ses meget svag vignettering på fuld blænde på alle brændvidder, hvilket forsvinder ved et trins nedblænding. På 350 mm betyder det, at man ryger på F8.0, hvilket hurtigt kan få ISO op i gråvejr. Autofokussen arbejder hurtigt og sikkert. Med den lave lysstyrke, er det dog ærgerligt, at prisen er så høj.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Billedkvaliteten er flot, og autofokussen arbejder sikkert. Med den lave lysstyrke, er det dog ærgerligt, at prisen er så høj.

Specifikationer

Mærke
Sony