Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Indtil for nylig skulle man som Sony-bruger se langt efter en original supertele på 600 mm, men så kom der hele to bud på hylderne.

af Gearguiden #Objektiver #Sony
9.2

Indtil for nylig skulle man som Sony-bruger se langt efter en original supertele på 600 mm, men så kom der hele to bud på hylderne. Den ene er en fast 600mm F4.0 til 110.000 kroner. Den anden er langt billigere og selvfølgelig også mindre lysstærk. Den ultimativt cremede baggrundssløring, man får med den dyre udgave, er mindre udtalt her, men stadig rigtig god. Skarphed og detaljegrad kan ikke fås bedre i denne klasse, og autofokus arbejder lynhurtigt og ganske lydsvagt. Vores andel af skarpe billeder af vandskiløbere taget med optikken på et Sony Alpha7R IV var meget høj selv ved ti billeder i sekundet og masser af bevægelse i motiverne.

Objektivet fremstår i en lækker og professionel konstruktion med gedigne materialer og en intern zoom, der ikke påvirker objektivets længde. Der er tre programmérbare knapper på siden af objektivet, der fx kan indstilles til at skifte mellem forskellige fokusområder. Der er også en knap, der vælger mellem tre stabiliseringstyper samt en fokusbegrænser.

Alt i alt et hit til prisen, der er helt uundværligt til udendørs sport og natur.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Alt i alt et hit til prisen, der er helt uundværligt til udendørs sport og natur.

Specifikationer

Mærke
Sony