Sony FE 24mm F1.4 GM

Hvis du er på jagt efter et prime-objektiv til dit spejlløse Alpha med full-frame-sensor, så er det denne kompakte, lette, lysstærke Sony 24mm F1.4 GM, du skal have.

af Gearguiden #Objektiver #Sony
9.1

Hvis du er på jagt efter et prime-objektiv til dit spejlløse Alpha med full-frame-sensor, så er det denne kompakte, lette, lysstærke Sony 24mm F1.4 GM, du skal have. Optisk er den fremragende. Der er en anelse vignettering på de to største blænder, men det kan rettes i billedbehandling, hvis man overhovedet kan se det. Skarphed, kontrast og fortegning er i topklasse, og indre reflekser er under kontrol. Mekanisk er objektivet lækkert. Det er udstyret med en fokuslås, du kan omprogrammere til andre funktioner. Det har også en blændering, der dog ikke kan låses på A-indstillingen, men det sidste stykke mellem 16 og A går så stramt, at det i praksis virker lige så godt. Alt i alt er det et virkeligt attraktivt objektiv til seriøs fotografering.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sonys nye 24mm F1.4 er fire gange så lysfølsom som Sonys større, tungere og dyrere 24-70mm F2.8. Lås Der er ikke lås på blænderingen, men fra F16 til A går den stramt. Fleksibel Knappen til fokuslås kan ændres til andre funktioner.

Specifikationer

Mærke
Sony