Tamron 24mm F2.8 Di III OSD M1:2

Tamron har lanceret tre nye prime-objektiver til Sonys full-frame-systemkameraer heriblandt denne 24mm-optik til blandt andet landskaber og reportage.

af Gearguiden #Objektiver #Tamron
8.6

Tamron har lanceret tre nye prime-objektiver til Sonys full-frame-systemkameraer heriblandt denne 24mm-optik til blandt andet landskaber og reportage. Objektivet virker stort i forhold til den lille frontlinse, men det er et valg fra producentens side om, at alle objektiver i serien skal have en diameter på 67 mm. Autofokus er både langsommere og mere larmende end i zoomobjektiverne, og fokusringen er løs, hvilket gør det svært at lægge manuel fokus præcist. Skarpheden er til gengæld exceptionel fra fuld blænde – også ud i hjørnerne. Der er vignettering på de største blændeåbninger, hvilket er normalt, og den forsvinder fra F5.6. Der er også synlig fortegning, men det korrigeres automatisk i kameraet. Prisen er fornuftig, men på visse punkter er objektivet også lidt skrabet.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Skarpheden er exceptionel fra fuld blænde. Der er synlig fortegning og vignettering, men det korrigeres automatisk i kameraet.

Specifikationer

Mærke
Tamron