Tamron 70-210mm F4.0 Di VC USD

Nedblændet får du fin billedkvalitet fra denne kompakte telezoom. Billedstabiliseringen er yderst effektiv. Autofokus og billedkvaliteten på fuld blænde er set bedre, og stativfoden, der ville have fordyret objektivet med højst 100 kroner, koster knap 1300.

#Objektiver #Tamron
8.0

Tamrons nye objektiv på 70-210 mm passer først og fremmest til Canons og Nikons full-­frame-spejlreflekskameraer. Det er dog mindst lige så interessant til deres APS-C-­­kameraer, hvor zoomområdet svarer til rundt regnet 100-300 mm. Det skyldes, at zoomen på største blænde på full-frame har en del vignettering, men den ses ikke på APS-C-­modellerne, eftersom hjørnerne i billedet ikke kommer med på det mindre format.
Skarpheden er bedst omkring 140 mm og svagest på 200 mm. Under alle ­omstændigheder får du et ­skarpere ­billede på alle brændvidder ved at blænde ned på F5.6.
VC står for Vibration Compensation, og billedstabiliseringen fungerer rigtig godt. USD angiver, at zoomen har lydløs autofokus. Den er god, men ikke så hurtig som de bedste. På ­vores Canon-kamera havde den svært ved at få fat i og følge ­motiver i hurtig bevægelse, mens roligere ­motiver ikke var noget problem. En god modlysblænde medfølger, mens en stativfod desværre er dyrt tilbehør. ­Objektivet er kompatibelt med Tamrons telekonvertere på 1,4x og 2,0x. I praksis er objektivet let og ­behageligt at arbejde med, og ikke mindst omkring F5.6-F8.0 leverer det både skarpe og flotte billeder.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

I praksis er objektivet let og ­behageligt at arbejde med, og ikke mindst omkring F5.6-F8.0 leverer det både skarpe og flotte billeder.

Specifikationer

Mærke
Tamron