Tamron SP 35 mm F1.4 Di USD

Tamron lægger ikke fingrene imellem og kalder selv det nye 35mm F1.4 for deres bedste objektiv nogensinde – vi er enige.

af Gearguiden #Objektiver #Tamron
9.1

Tamron lægger ikke fingrene imellem og kalder selv det nye 35mm F1.4 for deres bedste objektiv nogensinde – vi er enige. Det tegner knivskarpt allerede fra fuld blænde og overgår marginalt både Canons, Nikons og Sigmas tilsvarende objektiver på samtlige blænder i skarphed. Canons og Nikons er ikke overraskende markant dyrere, mens Sigmas 35mm F1.4 Art er billigere. Det betyder ikke, at de originale er hægtet af, da kameraerne kan fjerne vignettering i jpeg-billeddannelsen med egne objektiver. Med de uoriginale kan det fjernes i fx Lightroom.

På fotos af testtavler er der med Tamrons objektiv synlig vignettering på F1.4, der først er helt væk på F8.0. På almindelige motiver vil du dog meget sjældent kunne se det, og der er ingen fortegning. Objektivet er robust, tætnet og lækkert. Autofokus er lynhurtig og lydløs. Desuden gør en knap på siden det nemt at skifte til manuel fokus.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Objektivet er robust, tætnet og lækkert. Autofokus er lynhurtig og lydløs. Desuden gør en knap på siden det nemt at skifte til manuel fokus.

Specifikationer

Mærke
Tamron