Tamron SP AF 17-50mm F2.8 XR Di II VC

Vores Nikon D7000 havde store problemer med at få objektivets traditionelle fokusmotor til at fokusere ordentligt, og så hjælper det ikke, at der er billedstabilisering.

#Objektiver #Tamron
7.9

Da objektivet er beregnet til kameraer med APS-C-sensor, svarer vidvinklen til beskedne 26 mm. Det er mindre kompliceret at lave objektiver i dette område, så det er ingen overraskelse, at Tamrons 17-50mm F2.8 ikke kun er lysstærkt, men også testens billigste objektiv. Det klarer sig nydeligt på billedkvalitet. Vignettering og fortegning er klart bedre end gennemsnittet, og skarpheden er da også fornuftig i billedmidten, mens den i kanterne er knap så god. Nogle testtavleoptagelser tæt på nærgrænsen måtte vi opgive at få helt skarpe. Vores Nikon D7000 havde store problemer med at få objektivets traditionelle fokusmotor til at fokusere ordentligt, og så hjælper det ikke, at der er billedstabilisering.

Konklusion

Specifikationerne fejler ikke noget, men flere gange skuffede objektivet i praksis. Det er lysstærkt og har billedstabilisering, men den traditionelle fokus fungerer ikke optimalt.

Specifikationer

Mærke
Tamron