Brother MFC-J491DW

Billig printer, som ­løser alle opgaver. Det tager alt for lang tid at printe.

af Gearguiden #Printere #Brother
7.3

Denne alt-i-én-printer til hjemmekontoret kræver en engels tålmodighed – så er det sagt. Det tager nemlig hele ni minutter og ni sekunder at udskrive et A4-billede i bedste kvalitet. Et billede i 10 x 15 cm kan klares på fem ­minutter og 23 sekunder. Når printeren er stillet op, skal den også bruge seks minutter på at justere blækniveauet.
Multiprinteren kan skanne, kopiere, faxe og udskrive billeder. Det hele i jævn kvalitet. Billederne har naturlige farver, dog er hudtonerne lidt for gule. Detaljegraden og skarpheden kunne være bedre i A4, men er acceptabel ved 10 x 15 cm eller A5. Til gengæld har sort-hvide billeder et flot toneomfang uden farvestik, og det er praktisk, at man kan skanne 20 ark ad gangen, udskrive på begge sider samt tilslutte printeren via både wi-fi og usb.
Trådløs udskrivning fra Brothers app samt AirPrint og Google Print fungerer nemt. Maskinens design signalerer knastørt hjemmekontor a la 1988, og den lille skærm er ikke berøringsfølsom. Knapperne er ligeledes for små og sidder for tæt.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Maskinens design signalerer knastørt hjemmekontor a la 1988, og den lille skærm er ikke berøringsfølsom.

Specifikationer

Mærke
Brother