Canon PIXMA iP8750

Denne halvprofessionelle Canon fotoprinter udskriver pletskuddene i op til A3+. Den har seks separate blækpatroner og indbygget wi-fi.

#Printere #Canon
8.5

Modsat de mere professionelle printere med A3+ har iP8750 ikke noget vandret papirindtag. Derfor kan det volde lidt problemer, hvis man vil bruge meget tykke papirmedier, da de skal ind via den lodrette papirholder. iP8750 har ingen skærm, men wi-fi, og man bør hente appen Canon PIXMA Printing Solution. Den fungerer glimrende, og det er her nemt at vælge papirstørrelse og papirkvalitet direkte fra telefonen.

iP8750 bruger seks separate blækpatroner, og der er en dedikeret grå, som skaber flotte gråtoner i sort-hvide fotos. Der benyttes sort pigmenteret blæk til fotos, hvilket skaber mere korrekte overgange i kontrastrige motiver, mens de fem andre farvepatroner er farvestofbaseret blæk, som leverer naturtro farver. Printeren larmer ganske meget, når den udskriver, men billedkvaliteten er god med realistiske farver, der er knap så farvemættede som tidligere set hos Canon. Især hudtonerne er flotte, ligesom sort-hvide print er uden farvestik. Omvendt er kontrasten en tand for voldsom, hvilket ses i billedernes skyggeområder, hvor de forskellige mørke nuancer glider sammen. Skarpheden er godkendt, selv om den ikke matcher niveauet hos de mere professionelle modeller fra Epson og Canon. Arbejdstempoet er en tand hurtigere end den billigere konkurrent Epson XP-950.

Konklusion

Til prisen er iP8750 en glimrende fotoprinter, hvor farverne er meget naturtro, og hvor især hudtonerne imponerer. Især kontrast og skarphed matcher dog ikke de dyrere modeller.

Specifikationer

Mærke
Canon