Canon PIXMA iX6550

Printene bliver imponerende gode til prisen med fin skarphed og farvemætning.

#Printere #Canon
8.4

Her får man nydelige print til væggen for en yderst rimelig pris. Ikke kun er printeren billig, vi fandt også blæktankene på ni milliliter til yderst rimelige 62 kroner stykket. Du behøver tilmed ikke så mange, da printeren klarer sig med fem patroner, nemlig cyan, magenta og gul samt sort og fotosort. Til gengæld er iX6550 skrabet for funktioner og har fx hverken wi-fi, AirPrint eller mulighed for at printe på cd. Installation og brug af den simple printer var fuldstændig uproblematisk.
Til gengæld skuffer det, at iX6550 kun giver mulighed for at arbejde med fx mat, halvmat, blankt og almindeligt papir, men ikke med Canons fine Art-papir. Vi skulle naturligvis prøve alligevel, men selv billeder printet som gråtone fik blåstik på det lækre Photo-Rag papir på mat-indstillingen. Printerens design er nydeligt, men finishen plasticagtig, og oversiden er i en upraktisk spejlblank sort, der hurtigt ser støvet ud. Testens billigste printer har med en dråbestørrelse på 1,0 pikoliter testens fineste blækdråber og tilmed højeste printopløsning. Printene bliver imponerende gode til prisen med fin skarphed og farvemætning. Detaljegengivelsen er god, men ikke helt på niveau med PRO-100. De største svagheder er et svagt blåstik, der giver fin blå himmel, men som også ses i gråtoner.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Testens suverænt billigste printer leverer uden problemer flotte A3-print. Kan du leve med den plasticagtige finish og uden de trådløse tilslutninger, får du meget for pengene.

Specifikationer

Mærke
Canon