Canon PIXMA MG6350

Med blot 14,8 cm i højden er Canons nye multiprinter en diskret sag på skrivebordet. Alligevel er her seks patroner, scanner, dvd-print og wi-fi.

af Gearguiden #Printere #Canon
8.9

Hvor multiprinterne for blot et par år siden altid var store og klodsede maskiner, er Canon PIX-MA MG6350 ikke større end en almindelig A4-printer. Blot 14,8 cm måler den i højden, og det er imponerende lidt, når man tænker på, at printeren både rummer skannings- og kopieringsenhed samt et printhoved og hele seks separate patroner. Dermed følger Canon en trend, hvor HP lige nu er førende med deres kun ti cm høje modeller, som fx Envy 110. En grund til, at MG6350 kan gøres så kompakt, er, at Canon har sløjfet det traditionelle, lodrette papirindtag bagerst på printeren. I stedet rummer MG6350 to vandrette pa­­­­­­­pir­­bakker forrest, hvor den øverste er til fotopapir og den nederste til almindelige A4-ark. Designet er smart, men i forhold til tidligere modeller er det blevet lidt mere bøvlet at fodre maskinen med papir og skifte blækpatroner.

Mange trådløse muligheder
PIXMA MG6350 har indbyggget wi-fi, hvilket betyder, at man kan udskrive trådløst fra computeren eller fra sin smartphone og tablet. Størrelsen til trods kan printeren også udskrive direkte på cd- og dvd-skiver. Det sker via en diskret skinne i den nederste papirbakke.
Den medfølgende software er installeret på 13 minutter og 20 sekunder, og MG6350 skal blot bruge to minutter og otte sekunder til at udskrive et A4-billede til kant i højeste kvalitet. Et 10 x 15-billede tager et minut og 15 sekunder at printe, hvilket også er fint.
Printeren udskriver med en dråbestørrelse på en pikoliter, og farverne er naturlige med en flot mætningsgrad. Også kontrasten er god, ligesom sort-hvide print står rigtig flot med varierede gråtoner uden farvestik. Skarpheden er også fin uden dog at være i top, hvorfor det her skinner igennem, at printeren trods alt er en multiprinter og ikke en af Canons professionelle Pro-printere. Multiprinteren understøtter dupleksprint og kan både kopiere og skanne, hvor det her tager printeren 12 sekunder at skanne et A4-billede. En automatisk tænd-sluk-funktion sørger for, at printe-ren går i dvale, når den ikke er i brug.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

PIXMA MG6350 præsterer rigtig flotte udskrifter i et rask tempo med varme, naturlige farver og en fin kontrast. Printerens design er ekstremt kompakt. Det kompakte design betyder dog også, at det er lidt besværligt at lægge papir i printeren og skifte blækpatroner. Til prisen er MG6350 dog lidt af et fund.

Specifikationer

Mærke
Canon