Canon PIXMA MG6450 Printer

Som den eneste testdeltager under 1000 kroner overrasker det ikke, at MG6450 fremstår lidt billig i materialerne, men til gengæld er den nem at betjene.

#Printere #Canon
7.8

Som den eneste testdeltager under 1000 kroner overrasker det ikke, at MG6450 fremstår lidt billig i materialerne, men til gengæld er den nem at betjene, og blæksystemet er avanceret med cyan, magenta og gul samt sort og fotosort. Indstillinger foretages via skærmen på 3,0 tommer og ti knapper. Skærmen er ikke berøringsfølsom, men menuen er på dansk, og man orienteres løbende om, hvor meget blæk der er tilbage i patronerne, hvilket er smart.
Man lægger fotopapiret i en bakke, der ikke er mulig at tage ud, hvilket gør det bøvlet at justere papirstyringens bredde. Som testens eneste kan den ikke lukkes, når papiret er placeret.
Udskrivningen er en forholdsvis støjende affære. Under udskrift målte vi op til 61 decibel ved øret, når printeren stod på bordet ved siden af. Men til gengæld kommer udskrifterne hurtigt ud, og printkvaliteten er fin. Denne billige sprinter adskiller sig kun marginalt fra testens bedste på fotoprintkvalitet med ganske dæmpede farver, der er en fordel ved portrætter og sikrer rene gråtoner. Her er også fin skarphed og detaljegengivelse. Farvemotiver var dog generelt en smule tamme at se på, når man sammenligner med testens bedste printere.
Skannerlåget er blankt, men med ru overflade, så det ikke er modtageligt for ridser og støv.

Konklusion

Den billige printer leverede imponerende print. Når det ikke udløser en førsteplads, er det, fordi funktionerne er skrabede. Man kan ikke undvære et indbygget papirmagasin.

Specifikationer

Mærke
Canon