Canon PIXMA MG7150

MG7150 adskiller sig fra lillebroren MG6450 ved at have et større, berøringsfølsomt display, og ved at knapperne lyser op som berøringsfølsomme punkter rundt om skærmen. Det gør ikke modellen nemmere at bruge, men det gør, at den fremstår både smart og elegant.

#Printere #Canon
8.5

En klar fordel i forhold til den mindre model er, at du her får ikke kun én, men to indbyggede papirkassetter i bunden af maskinen. En fiks detalje er, at hvis du printer ud, mens printerens front er lukket, springer den automatisk op, og printet kommer ud. Støjniveauet ved udskrift målte vi til omkring 58 decibel, og lydbilledet er afgjort mere behageligt end på den billigere model. Endnu en fiks detalje er testens mest komplette kortlæser, der både kan tage SD-, og CF-kort samt de gamle xD-kort.
På blæksiden bruger den de samme patroner som lillebroren, der er dog her desuden en grå patron til optimering af ikke mindst sort-hvide billeder, og det ses på de færdige print. Billedkvaliteten er generelt rigtig god med fin skarphed og detaljegengivelse, og vores testark kom ud med maksimal farvemætning. Skannede billeder stod lidt matte i farverne, og billederne tilføres ikke meget skarphed. Det kan reddes i billedbehandlingen, men du får ikke det umiddelbart flotte skan som hos testvinderen.

Konklusion

MG7150 imponerer med sin hastighed. Designet er nydeligt, men maskinen larmer desværre en del, og når det gælder billedkvaliteten, er den ikke helt i topklasse.

Specifikationer

Mærke
Canon