Canon Pixma TS705

At en god fotoprinter til A4 hverken behøver fylder voldsomt på bordet eller koste en formue, er PIXMA TS705 fra Canon et godt bevis på.

af Gearguiden #Printere #Canon
8.5

At en god fotoprinter til A4 hverken behøver fylder voldsomt på bordet eller koste en formue, er PIXMA TS705 fra Canon et godt bevis på. Med sine 37,2 x 36,5 x 15,8 cm er det Canons mindste printer med fem farvepatroner. De svarer til dem, der er i fx den store A3-model TS9550. Printkvaliteten er da også identisk, hvilket er flot af en printer i dette prisleje.

Detaljegengivelsen er fin, og farverne er generelt rigtig gode med mange nuancer. Hudtonerne er dog en anelse varme, og sort-hvid fremstår, på trods af den særlige sorte pigmentblæk til netop foto, en lille smule gullig. Afhængigt af lysforholdene kan det være svært at aflæse det lille display, og vi savner, at det kan vippes op i en brugervenlig vinkel. Fotopapir skal placeres i arkføderen bagerst, hvilket er ærgerligt, ­eftersom man så skal klappe bagsmækken op, hver gang man skal fotoprinte. Til gengæld tager det kun omkring to minutter at udskrive i A4-format i bedste kvalitet.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Til gengæld tager det kun omkring to minutter at udskrive i A4-format i bedste kvalitet.

Specifikationer

Mærke
Canon