Canon Pixma TS8250

Billedkvaliteten er fremragende med en fin farvemætning, kontrast og detaljegengivelse. Nem og intuitiv brugerflade og glimrende software. Det tager lidt lang tid at udskrive et A4-billede i bedste kvalitet. Designet virker også en anelse skrøbeligt.

af Gearguiden #Printere #Canon
8.8

Designet på Canons nyeste multiprinter er kompakt og minimalistisk. Materialet virker en anelse tyndt, og man må ikke være for hård ved papirbakkerne og slidskerne. Softwaren tager lang tid at installere, men fungerer godt, og så kan man printe trådløst eller via en usb-nøgle. TS8250 kan udskrive, skanne og kopiere. Printeren benytter seks blækpatroner, der sikrer naturlige hudtoner. Det tog to minutter og 47 sekunder at udskrive et A4-billede til kant i bedste kvalitet i en opløsning på 4800 x 1200 dpi. Det er lang tid – også længere end mange konkurrenter. Til gengæld er den lydløs.
Billedkvaliteten er fremragende med naturlige nuancer, god farvedybde og fin kontrast. Hudtonerne er realistiske, og skarphed og detaljegrad er overbevisende god for en printer i dette prisleje. Sort-hvide billeder er helt uden farvestik, og her er der også rigtig fin tegning i både højlys og skygger. Betjeningspanelet er rigtig godt opbygget med tydelige ikoner.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Betjeningspanelet er rigtig godt opbygget med tydelige ikoner.

Specifikationer

Mærke
Canon