Canon PIXMA TS9550

Fin multiprinter, der også kan klare de store formater. Flot farvegengivelse, lydniveau og hastighed. Sort-hvid mangler det sidste, og for få hundrede kroner mere kan du få en dedikeret fotoprinter.

af Gearguiden #Printere #Canon
8.5

Den nye PIXMA TS9550 er en billig vej til at printe i A3-format, men fotos er ikke det primære fokus. Derfor er der også kun fem blækpatroner i stedet for seks som i Canons topmodeller. Man må undvære en særlig fotogrå til print i sort-hvid – og det er ærgerligt, for det kan ses på de grå nuancer i sort-hvide billeder, der ikke er helt så fine i overgangene. Foto­print i farver står til gengæld virkelig fint med meget klare farver og gode hudtoner.
Der er tale om en multiprinter, så den kan også skanne, hvilket klares i en opløsning på 1200 x 2400 ppi. Det er ikke den højeste opløsning i klassen, men det vil være rigeligt for de fleste. Der er en arkføder på toppen, som kan være brugbar i hjemmekontoret, og så styres alle funktioner nemt via den store farveskærm på 4,3 tommer. Det tog os 12 minutter at få den køreklar med patroner, software og wi-fi, hvilket er meget fint. Et print i A4 i bedste kvalitet klares på to minutter, og 10 x 15 cm tager 36 sekunder. Et print i A3 klares på tre minutter og 50 sekunder. Det er ganske hurtigt, og så er printeren tilmed ret støjsvag.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Et print i A3 klares på tre minutter og 50 sekunder. Det er ganske hurtigt, og så er printeren tilmed ret støjsvag.

Specifikationer

Mærke
Canon