Canon SELPHY CP910

Canons nye postkortprinter udskriver minderne trådløst i en udmærket kvalitet. Den er behageligt nem at betjene, men arbejder desværre langt fra lydløst.

#Printere #Canon
8.3

SELPHY CP910 er en kompakt bordprinter, der gør det nemt at udskrive fotos i 10 x 15 cm. Det er smart, når man har gæster eller vil printe fotopostkort fra ferien, og man kommer hurtigt i gang med at udskrive. For at sikre den kompakte størrelse skal man placere papiret i en lille plasticbeholder, som man kobler til printeren. Det gør helhedsindtrykket mindre kompakt, men man undgår problemer med støv, som ellers kan lægge sig på papiret. Modellen larmer under opstart og brug, men den er let at betjene, og det tager blot lige knap et minut, før printet er klar. Man kan printe fotos ud trådløst med fx computer, telefon eller tablet via wi-fi. Alternativt kan man udskrive fra et hukommelseskort eller en usb-nøgle. CP910 bruger dye-sub-teknologi, hvor et farvebånd lægger farverne på én ad gangen. Fotos bliver udmærkede med fin kontrast og farvemætning samt en godkendt skarphed, men de slår ikke en god multiprinter. Modellen fås i hvid eller sort. Menuen er på engelsk, men ikke på dansk.

Konklusion

Smart bordprinter, som udskriver fotos på 10 x 15 cm trådløst via fx computer eller telefon. Den printer også fra kort og usb-nøgle. Billedkvaliteten er nydelig, og den er nem at betjene. Det er dog svært at se fotos på den lille skærm, printeren støjer, og menuen er på engelsk.

Specifikationer

Mærke
Canon