Epson Expression Photo HD XP-15000

Epson Expression Photo HD XP-15000

Fin printkvalitet med klare farver. Ingen farvestik ved sort-hvid. God pris for en A3-printer. A3-papir kan ikke opbevares inde i printeren. Den lille skærm er ikke berøringsfølsom.

af Gearguiden #Printere #Epson
8.8

Med XP-15000 har Epson en A3-printer på hylden, som kan fås til en meget attraktiv pris. Printeren er en dedikeret foto-
printer, så der er ikke mulighed for at skanne. Til gengæld kan du printe billeder i høj kvalitet i formater fra fx 10 x 15 cm og op til A3+. XP-15000 styres via en lille skærm, som ikke er berøringsfølsom, og nogle få knapper. Det foregår nemt og overskueligt. For at holde sine ret kompakte mål på 48 x 16 x 37 cm skal små papirformater inklusive A4 placeres i en papirbakke inde i printeren, mens A3-papir skal placeres i en arkføder bag på printeren. Det virker fint.

For at sikre høj printkvalitet bruger XP-15000 seks blækpatroner, hvoraf en enkelt er grå. Den skal sikre fine nuancer i de grå toner, når man printer sort-hvid. Vi har både printet farve- og sort-hvid-fotos for at tjekke printkvaliteten. Den er virkelig fin med god detaljegengivelse og skarphed. Farverne er naturlige, og sort-hvid fremstår uden farvestik med fin spredning i de grå nuancer. XP-15000 er et minut og 45 sekunder om at printe på fotopapir i bedste kvalitet i størrelsen A4. Når det gælder A3, tager det omkring fire minutter at få et stort og flot billede i hænderne.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Fin printkvalitet med klare farver. Ingen farvestik ved sort-hvid. God pris for en A3-printer.
A3-papir kan ikke opbevares inde i printeren. Den lille skærm er ikke berøringsfølsom.

Specifikationer

Mærke
Epson