Epson Expression Premium XP-6005

Epson Expression Premium XP-6005

XP-6005 leverer imponerende flotte fotoprint fra en printer i denne prisklasse. Hvis du printer på A4-papir til kant, kapper maskinen desværre lidt af billedkanten.

af Gearguiden #Printere #Epson
8.9

Expression XP-6005 kobles let op på dit trådløse netværk, og vejledningen er godt beskrevet på dansk. Vil du bruge alle Epsons medfølgende programmer, skal du være forberedt på, at installationen kan tage over en time.

Som de fleste multiprintere i denne klasse kan XP-6005 printe trådløst fra både computer, tablet og mobil. Desuden kan printeren udskrive fra SD-kort og via usb. Printeren betjenes via knapper og en skærm, som dog ikke er berøringsfølsom. Det fungerer nemt og overskueligt.

Et fotoprint i A4-format i bedste kvalitet tager fire minutter og 15 sekunder at udskrive. Det er ikke specielt hurtigt, men printene er værd at vente på. Billedkvaliteten er nemlig noget af det flotteste, vi har set fra en printer til under 1000 kroner. Gråtoner er rene, farvemætningen er fin, detaljegengivelsen er flot, og så er ikke mindst hudtoner pæne. Desværre beskæres billedet lidt ved A4 til kant, og printeren virker lidt skrøbelig, når man åbner og lukker og lægger papir i, hvilket dog ikke er unormalt i prisklassen.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Desværre beskæres billedet lidt ved A4 til kant, og printeren virker lidt skrøbelig, når man åbner og lukker og lægger papir i, hvilket dog ikke er unormalt i prisklassen.

Specifikationer

Mærke
Epson