Epson Expression Premium XP-7100

Flot printkvalitet med naturlige farver. Printeren klarer sort-hvid meget fint og uden farvestik. Nem at sætte op på et trådløst netværk. Meget støjende og rystende printer. Derudover ligger Epson Expression Premium XP-7100 i ­klassens dyre ende.

af Gearguiden #Printere #Epson
8.7

XP-7100 henvender sig til fotoentusiasten, men er også velegnet til hjemme­kontoret, da man nemt kan kopiere mange ark ad gangen. Det er en fin detalje med den store, berøringsfølsomme farveskærm, der svinger ud, så snart man tænder printeren. Både ­skærmen og papirbakken kører også fint, men noget ­støjende på plads, når man ­slukker den. Og netop støj er denne multiprinters akilleshæl. Det gælder lige fra en skramlende ­papirhåndtering i ­papirbakkerne til selve fremføringen. Man må også leve med mange vibrationer, der får ­skrivebordet til at skælve.
Til gengæld kan man glæde sig over en flot printkvalitet. Det tager godt tre ­minutter at printe et foto i A4-format i højeste kvalitet og halvt så lang tid i normal kvalitet. ­Farvemæssigt er der ikke den store forskel, men på den fine indstilling anes lidt flere detaljer. Farverne er generelt rigtig pæne og klare.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Farverne er generelt rigtig pæne og klare.

Specifikationer

Mærke
Epson