Epson expression Premium XP-810

Når XP-810 står på skrivebordet, er det en elegant og præsentabel printer. Den har en lcd-skærm, der kan vippes, så den passer i øjenhøjde. Eneste ulempe er den blanksorte overflade, der er modtagelig for støv.

#Printere #Epson
6.9

Opsætningen forløb uden problemer, men tog sin tid. Til gengæld har man så også en meget alsidig maskine, der blandt andet kan tilsluttes og fungere som fax, hvis du har fastnettelefon.
Printeren har to papirmagasiner i bunden. Her er der også en praktisk holder til den skuffe, man skal bruge, når man skriver tekst på printbare cd’er. Papirbakkerne er dog lidt af et puslespil. Man kan komme til at skubbe dem for langt ind, og kommer de ikke langt nok ind, sidder de på tværs for displayets vippefunktion.
Printeren har et behageligt støjbillede, og vi målte lyden ved udskrivning til at bevæge sig omkring rimelige 54 decibel. Fotoprint bliver generelt pæne med ganske høj farvemætning, men også med et svagt magenta farvestik, der gør, at især varme farver ikke bliver helt rene. Desuden er overgangene marginalt mere snævre, sådan at der ikke kommer så mange mellemtoner mellem lys og mørk. Den dårlige karakter for billedkvalitet afspejler, at sort-hvid ofte havde farvestik og store problemer med at gengive nuancer i skyggerne.

Konklusion

Det er afgørende med en printer, der kan lave flotte sort-hvide print, og det kan XP-810 ikke. Der er også problemer med papirbakkerne, men den er behageligt støjsvag og pæn.

Specifikationer

Mærke
Epson