Epson Stylus Photo 1500W

Sammenlignet med PRO-100 er farverne en anelse til den kølige side, hvilket giver renere blå, men knap så varme hudtoner.

af Gearguiden #Printere #Epson
8.5

1500W er lavet i mat plastic, og derfor ses støv og fingeraftryk ikke så tydeligt. Det lykkedes hverken at installere printeren automatisk eller via den medfølgende cd. Efter vi fik mailet en ny og ældre driver fra Epsons danske support, virkede alt upåklageligt. Det kostede dog på karakteren for brugervenlighed, og det samme gjorde de adstadige printhastigheder. De seks blæktanke på hver 11 milliliter er nemme at udskifte, og et komplet sæt nye tanke koster 789 kroner. Prisen per milliliter ligger dermed næsten på linje med Canon PRO-100. Epson-blæk og papir fås ikke mange steder, men kan bestilles på epson.dk med link direkte fra printerens software. Man kan udskrive på printbare cd’er og dvd’er, og printeren kan indgå som trådløs netværksprinter. Man kan også printe fra Epsons gratis iPrint app. I softwaren er der mulighed for at sætte flueben ved Photo Enhance, og det bør man gøre. Det giver selv sarte hudtoner ekstra liv. Sammenlignet med PRO-100 er farverne en anelse til den kølige side, hvilket giver renere blå, men knap så varme hudtoner. Der er meget fine nuancer i både skygger og mellemtoner. Printer man sort-hvid, er det bedst at benytte farveindstillingen. Vælger man gråtoneudskrift, går det ud over mellemtonerne, fordi der kun er én sort blæktank til rådighed.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Kvaliteten ligger tæt på Canon PRO-100, og selv om farvegengivelsen er knap så glødende og tiltalende, er den neutral og korrekt. 1500W er ikke elegant, men 1000 kroner billigere.

Specifikationer

Mærke
Epson