Epson WorkForce WF-7525

Detaljegengivelsen er god, men meget fine detaljer skelnes ikke så tydeligt som hos Canon. Man ser dog kun forskellen, hvis man har begge print til direkte sammenligning.

#Printere #Epson
8.8

WF-7525 er stor, men overraskende elegant på skrivebordet, og med den har man noget så unikt som en A3+-printer bygget sammen med en af markedets meget få A3-skannere. Derfor fungerer den også som A3-kopimaskine, og som om det ikke var nok, kan den desuden faxe og fungere som trådløs netværksprinter.
Papirmagasinerne til A4 er indbyggede, men kan ved et tryk på en knap ekspanderes, så de også kan tage A3- og A3+-papir. Lige så besværligt det var at installere 1500W, lige så nemt var det at få samtlige funktioner til at virke med WF-7525. Det skyldes ikke mindst, at man guides godt på vej på dansk via det store lcd-farvedisplay. Stabiliteten var god, men printfunktionen frøs dog et par gange. Det trak ned i brugervenlighed.
Man kan printe fra eller skanne til kort i kortlæseren, og den tager alle gængse formater, selv xD-kort. Der er usb-indgang, så man kan printe direkte fra kameraet. Farvegengivelsen er god og neutral, gråtoner står helt rent, og hudtoner er nydelige. Farvemætningen er dog beskeden. Detaljegengivelsen er god, men meget fine detaljer skelnes ikke så tydeligt som hos Canon. Man ser dog kun forskellen, hvis man har begge print til direkte sammenligning. Vi bemærkede også en sjælden gang et svagt spor på tværs af printet, der opstår i papirtransporten.

Konklusion

Denne multimaskine var testens store, positive overraskelse. Printkvaliteten er meget tæt på testens bedste, og anvendeligheden er med de mange funktioner i en klasse for sig.

Specifikationer

Mærke
Epson