H P Envy 120 e-All-in-One

Envy 120 skiller sig ud på designet. Front og top er af glas, mens siderne er af matsort kunststof. Glaslåget dækker over skanneren. Det, der skal skannes, lægges med billedet opad, hvorefter en arm med skannerhovedet kører under glaspladen og hen over dokumentet. Det er anderledes, men det virker.

#Printere #HP
7.7

Desværre er låget ikke hængslet, så man kan skanne fra en bog. På de andre maskiner sidder kortlæseren bag en usb-port. På Envy 120 vipper en robust skuffe ud med kortlæser og tilslutning til usb-nøgler. Også det virker godt. Printerens egen usb-tilslutning sidder på bagsiden. Endnu en god detalje er det indbyggede papirmagasin, der automatisk kører ind og ud. Det er nemt og sikrer, at magasinet altid er placeret rigtigt.
Printerdriveren er primitiv, hvilket står i kontrast til hardwaren. Softwaren virker, men man skal rundt i faneblade og underpunkter for at komme frem til de nødvendige indstillinger. Støj er på blot 43 decibel. Det er kun på marginalerne, at kvaliteten adskiller sig fra de andre. Envy 120 dæmper kontrasten og øger skarpheden, hvilket vil pynte på mange halvdårlige billeder, mens det trækker entusiastens billeder unødigt ned. Farvemætningen er blandt testens laveste, uden at det får hudtoner og pastelfarver til at tage sig bedre ud.

Konklusion

Envy 120 pynter mere på skrivebordet end de fleste modeller og er fin til kontorbrug. Billedkvalitet og hastighed er dog et stykke fra entusiastniveau, og farvemætningen er relativt lav.

Specifikationer

Mærke
HP